Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/wp-content/plugins/coblocks/includes/Dependencies/GoDaddy/Styles/StylesLoader.php on line 137

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/wp-content/plugins/coblocks/includes/Dependencies/GoDaddy/Styles/StylesLoader.php on line 137
Programma: Krachtig naar Gezond en Gelukkig - HappyVitaal - Praktische Coaching

Programma: Krachtig naar gezond & gelukkig

Krachtig naar Gezond en Gelukkig is een programma voor ambitieuze moeders die op zoek zijn naar een gezondere, vitalere en gelukkigere versie van zichzelf.

In dit programma staan zelfzorg, fysieke en mentale gezondheid centraal en uiteraard sluit de inhoud naadloos aan op de uitdagingen waar vrouwen met jonge kinderen voor staan.

Herken jij dit?

Of

Hoe zou het voor je zijn als?

Denk eens aan hoe het voor jou zou zijn, als je fit bent, blij bent en je oprecht kunt genieten van de tijd met je kinderen. Stel je eens voor dat jij je mentaal en fysiek krachtig voelt. En dat je straalt… omdat je geniet van jouw leven!

Fantaseer eens over de beste versie van jouzelf… Hoe ziet die eruit? Is dat een vrouw die het leven en de tropenjaren met jonge kinderen omarmt? En is dat een vrouw die goed voor zichzelf zorgt, omdat ze dan ook die leuke moeder en vrouw van kan zijn?

Wil jij je graag gezond, vitaal en gelukkig voelen? En ben je bereid om te investeren in jouw gezondheid en geluk? Dan is het programma Krachtig naar Gezond en Gelukkig iets voor jou! Het programma duurt 8 weken en is een mix tussen zelf aan de slag gaan en 1 op 1 verdiepende coaching .

Maar wat houdt dit programma dan in?

Programma inhoud

Module opbouw

Letterlijk in beweging komen helpt je om figuurlijk in beweging te komen…

Investering

Bij interesse in het 1 op 1 programma kun je mij een email sturen. Na een gratis kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken of dit programma jou verder gaat helpen. Als dat zo is, dan kun je direct van start!

465 euro

Als startende ondernemer kan ik dit programma aanbieden zonder btw te berekenen.

Betaling in 3 termijnen is mogelijk.

Misschien is het mogelijk om de kosten van het programma (deels) te declareren bij je werkgever. Veel werkgevers verstrekken aan werknemers Loopbaanbudget. Dit budget is bedoeld om in te zetten voor jouw duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Afhankelijk van de voorwaarden van jouw werkgever kun je dit budget ook inzetten voor persoonlijke ontwikkeling. Altijd interessant om even naar te kijken!

Veelgestelde vragen

Voor vrouwen met jonge kinderen die willen investeren in hun fysieke en mentale gezondheid en die zin hebben om hier actief mee aan de slag te gaan.

Het maken van de opdrachten uit het werkboek, het doen van de praktische opdracht en deelname aan de coachingssessie zal maximaal 4 uur per week zijn.

Je moet helemaal niks :-). Je kunt ervoor kiezen om in jezelf te investeren als je zoekende bent naar concrete handvaten en inzichten om je vitaler, gezonder en gelukkiger te voelen.

Wil jij het programma volgen?

* De gegevens die u aan HappyVitaal verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.