Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/wp-content/plugins/coblocks/includes/Dependencies/GoDaddy/Styles/StylesLoader.php on line 137

Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/wp-content/plugins/coblocks/includes/Dependencies/GoDaddy/Styles/StylesLoader.php on line 137
Over Carina - HappyVitaal - Praktische Coaching

Over Carina

Mijn naam is Carina Ballering, ik ben 37 jaar en
woon sinds 10 jaar in Utrecht samen met Nils.
Wij hebben twee zoons Rens (7 jaar) en Loek (4 jaar) en een poes Pip. Ik ben vitaliteitsexpert, gelukscoach, gezondheidswetenschapper en trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf: HappyVitaal!

Het moederschap heeft mij enorm verrijkt door het persoonlijk ontwikkelingsproces wat ik door heb gemaakt.

Het leven voor en na het krijgen van kinderen is niet hetzelfde… dit maakte dat ik de afgelopen jaren zoekend ben geweest naar de meest vitale versie van mijzelf. Die heb ik gevonden, door mijzelf op 1 te zetten, een gezonde leefstijl te hebben en prioriteiten te stellen. De kennis vanuit mijn studie gezondheidswetenschappen en opleiding tot gelukscoach heb ik geïntegreerd in mijn leefstijl.

En daar pluk ik dagelijks de vruchten van.

Waarom ik doe wat ik doe

Ik heb altijd een drive gevoeld voor het empoweren van jonge vrouwen die vol in het leven staan en ik geloof in het positieve effect van een gezonde leefstijl op je vitaliteit en geluksbeleving. Sinds ik kinderen heb besef ik mij des te meer, dat een gezonde leefstijl voor vrouwen met jonge kinderen een uitdaging kan zijn en iets is wat er snel bij in kan schieten. Daarom heb ik besloten om mijn kennis en ervaring in te gaan zetten voor vrouwen die willen investeren in praktische coaching ten behoeve van hun eigen gezondheid. Het is mijn droom dat vrouwen stralen achter de kinderwagen, omdat zij zich gezond, vitaal en gelukkig voelen!

Zelfzorg is de sleutel tot de gezondere, vitalere en gelukkigere versie van jou!

Mijn verhaal...

HappyVitaal is het antwoord van iets waar ik al jaren naar op zoek was. Een baan waarin ik mijn kennis over gezond leven op een praktische manier kan delen met een doelgroep waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Omdat deze baan in loondienst niet bestond, heb ik in 2019 besloten dat ik hem zelf moest gaan creëren en ben ik stap voor stap aan de slag gegaan met mijn droom. Een spannend besluit, waar ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van heb gehad!

Studie

Op mijn 21e ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker. Ik heb er toen voor gekozen om verder te gaan studeren, omdat ik graag als gezondheidsbevorderaar wilde werken. Gezondheid is altijd een van mijn interesses geweest en ik wilde daar graag iets mee doen in mijn loopbaan.

Op mijn 26e ben ik afgestudeerd als Master in Health Sciences. Daarna heb ik een aantal jaar met veel plezier als onderzoeker en adviseur gewerkt in het gezondheids- en sociale domein. Na de komst van mijn eerste zoon heb ik er bewust voor gekozen om tijdelijk carrière technisch een pas op de plaats te maken. Ik wilde werk gaan doen wat mij minder energie kost in mijn vrije tijd. Daarom heb ik er vier jaar geleden voor gekozen om mijn maatschappelijk werk diploma te gaan verzilveren in een baan als sociaal werker. Deze baan heeft mij de afgelopen jaren steeds meer inzichten gegeven over wat ik leuk vind in mijn werk, waar mijn hart sneller van gaat kloppen en hoe mijn ideale baan eruit zou moeten zien.

  • Wat ik leuk vind in mijn werk? Positieve veranderingen en concrete resultaten zien als mensen de wens hebben om iets te veranderen in hun leven.
  • Waar mijn hart sneller van gaat kloppen? Het empoweren van vrouwen! En het werken aan gezondheidsbevordering, omdat ik zo ontzettend geloof in de kracht van een gezonde leefstijl op je vitaliteit en geluksbeleving.
  • Hoe mijn ideale baan eruit ziet? 1 op 1 werken met mensen die gezondere keuzes willen maken voor zichzelf, zodat ik mijn vaardigheden als coach en maatschappelijk werker kan combineren met mijn kennis over een gezonde leefstijl.


En zo werd het idee van HappyVitaal geboren!

In 2020 heb ik de steigers van mijn bedrijf gebouwd. Zo heb ik een opleiding tot Gelukscoach afgerond, een programma gevolgd bij een businesscoach en ben ik online zichtbaar geworden met mijn aanbod en missie.

Ik ben er klaar voor om vrouwen met jonge kinderen te helpen zich gezonder, vitaler en gelukkiger te voelen. Ben jij nou zo’n vrouw die hier graag bij geholpen wil worden? Check dan mijn aanbod!

 

Leuk om te weten

Ik koekeloer graag bij andere mensen naar binnen om te zien hoe zij hun huis ingericht hebben. Wat ik zie kan mij inspireren óf aanzetten tot wilde fantasieën over hoe ik het zelf ingericht zou hebben.
Vroeger maakte ik mij zorgen over of mijn agenda wel goed genoeg gevuld was. Tegenwoordig kan die mij niet leeg genoeg zijn!
Ik met haaien gezwommen heb, nachtwandelingen in de jungle heb gemaakt en gletsjers heb beklommen? Allemaal in een ander leven… het leven voordat ik kinderen had. ; -)

Carina als coach

De Vitaliteitspiramide van Albert Sonnevelt gebruik ik als uitgangspunt in mijn aanbod. In dit model staan alle belangrijke bouwstenen voor een gezond en gelukkig leven. De piramidevorm laat de volgorde van belangrijkheid zien. De onderste bouwstenen hebben een grootser effect op iemands gezondheid, dan de bovenste bouwstenen.
Als coach ben ik...