Koffiedate: Vitaliteit

De Koffiedate met als thema Vitaliteit is voor ambitieuze moeders die in een 1 op 1 gesprek concrete handvaten en adviezen willen krijgen die hen helpen om zich gezonder, vitaler en gelukkiger
te voelen.

In de date hebben we volle focus op waar jouw persoonlijke kansen en mogelijkheden liggen om grote stappen te maken richting een gezonde en vitale leefstijl.

Herken jij dit?

Hoe zou het voor je zijn als?

Denk eens aan hoe het voor je zou zijn als je met kleine aanpassingen in je leven merkt dat je energie een boost krijgt en dat je eigenlijk als vanzelf steeds vaker de gezonde keus gaat maken? En dat dat maakt dat jij je mentaal en fysiek krachtiger gaat voelen. Je straalt… omdat je geniet van jouw leven!

Wil je snel inzicht in wat jij kan doen om je gezonder en gelukkiger te voelen? Dan is de Koffiedate iets voor jou. In een 1 op 1 coachgesprek bespreken we hoe het met jou gaat, waar jouw vitaliteitswinst ligt en wat jij concreet kunt veranderen om meer energie te ervaren. Ik geef je praktische tips en adviezen, die jij makkelijk kan toepassen in jouw dagelijks leven en die jou gegarandeerd een energieboost gaan geven!

Maar wat houdt de koffiedate dan in?

Koffiedate inhoud

* YOLO – You Only Live Once! Dus maak er wat van ;-)!

Investering

67 euro

Als startende ondernemer kan ik het gesprek aanbieden zonder btw te berekenen.

Misschien is het mogelijk om de kosten van ons gesprek (deels) te declareren bij je werkgever. Veel werkgevers verstrekken aan werknemers Loopbaanbudget. Dit budget is bedoeld om in te zetten voor jouw duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Afhankelijk van de voorwaarden van jouw werkgever kun je dit budget ook inzetten voor persoonlijke ontwikkeling. Altijd interessant om even naar te kijken!

Veelgestelde vragen

De koffiedate is voor vrouwen met jonge kinderen die graag eens met een professional en ervaringsdeskundige in gesprek gaan over hun fysieke en mentale gezondheid en wat zij concreet kunnen doen om dit een boost te geven. 

Een goed gesprek, concrete tips en adviezen voor een gezonde leefstijl die bij jou passen en een liefdevolle schop onder je kont.

Je moet helemaal niks :-). Je kunt ervoor kiezen om éénmalig te investeren in een goed gesprek wat jou concrete handvaten en inzichten gaat geven om je vitaler, gezonder en gelukkiger te voelen.

Wil jij een koffiedate?

* De gegevens die u aan HappyVitaal verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.