Je allerleukste leven leiden

Carina | HappyVitaal '21

De afgelopen maanden staat mijn persoonlijke ontwikkeling niet stil. Verre van zelfs… het ene inzicht volgt het andere op. Het is een rollercoaster van emoties en bovenal waardevolle inzichten. Een aantal keer heb ik nu de opmerking gekregen: “Wow wat een inzichten allemaal….” Ja, dat klopt. Maar ik zit ook niet stil hè? Ik heb een batterij aan mental coaches die mij prikkelen om deze nieuwe inzichten op te doen. En dat is mijn keuze. Ik kies ervoor om anderen te betalen om mij te prikkelen, te spiegelen en uit te dagen in het doen en ervaren van mentale opdrachten. Waarom ik deze keuze maak? Dat is heel simpel… Ik wil mijn allerleukste leven leiden!

In mijn allerleukste leven voel ik mij vrij, maak ik plezier, durf ik uitdagingen aan te gaan en leef ik mijn leven op mijn voorwaarden. Zeker het afgelopen jaar leefde ik niet mijn allerleukste leven. Ik zat mentaal vast op verschillende gebieden in mijn leven. Op het moment dat ik dit ben gaan erkennen heb ik besloten om professionele hulp te gaan zoeken. De mental coaches die ik nu spreek helpen mij om vastgeroeste belemmerende patronen te doorbreken. Ik kan je vertellen, dit is mijn beste beslissing in jaren! Waar ik lang het gevoel had ‘vast’ te zitten, begint nu alles weer te stromen. Ik maak keuzes, zet stappen richting verandering en voel dat dit mij heel veel positieve energie geeft. Het is heerlijk! 🙂

Ik gun het iedere vrouw om haar allerleukste leven te leiden. Waarom? Je hebt maar één leven. Helaas, kan je leven van de ene op de andere dag voorbij zijn. Dus maak er wat van. 🙂 Ook ben je het voorbeeld voor jouw kinderen en als er toch iets is wat je wilt voortleven dan is het… leef je allerleukste leven. Ja toch? Ten slotte ben je ook nog eens zo gezegend om in Nederland te wonen. Een land waar we in vrijheid leven, waar vrouwen gelijk zijn aan mannen en waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen. De moraal van deze alinea is eigenlijk; maak er wat van en doet dat nu in plaats van later.

Tot slot heb ik een vraag aan jou; heb jij op dit moment het gevoel niet je allerleukste leven te leven?

Check dan deze stappen om hier iets aan te doen:

  1. Maak echt contact met hoe je je voelt. En vraag je af: ben ik blij en gelukkig met mijn leven of ervaar ik onvrede en onrust?
  2. Ervaar je onvrede en onrust? Praat er eens over met iemand die je vertrouwt.
  3. Blijf niet bij de pakken neerzitten. Kom in actie. Jouw actie kan liggen in iets veranderen in je huidige leven waar je al lang tegenaan hikt. Of jouw actie kan liggen in op zoek te gaan naar een mental coach waar je een klik mee hebt, met wie je kan onderzoeken waar de onvrede en onrust die je ervaart vandaan komt.
  4. Durf te investeren. Goede mentale hulp kost geld. Je kunt je afvragen of het de financiële investering waard is. Maar in dit geval ben ik er wel van overtuigd dat geld gelukkig kan maken. Als jij financieel investeert in een coach, een (groeps)programma of een therapie gaat je dat het ervaren van meer geluk opleveren.

Ben je nog niet zover om direct op zoek te gaan naar coaching, maar wil je wel eens proeven aan opdrachten die je helpen om iets te veranderen? Check dan mijn e-werkboek. 

Download gratis e-werkboek

* De gegevens die u aan HappyVitaal verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print